OM OSS

KaNos Trim & Dagis - ett hunddagis för dig i bland annat Huddinge, Årsta eller Älvsjö

KaNos Trim & Dagis  öppnade dörrarna för din första fyrfota vän den 1 november 2017, men dagiset har funnits sedan 2002. Vi är ett hunddagis som finns till för dig och din hund, men arbetar även med hundtrim i bland annat Huddinge, Årsta och Älvsjö.

Vi har nära till både grönområden och rastgårdar och varierar våra promenader så att varken två- eller fyrbenta tröttnar. Karin är utbildad inom hundtrim, och du kan därför lita på att du får den bästa tänkbara hjälpen. 

KaNos är ett individanpassat hunddagis för dig i bland annat Huddinge, Årsta och Älvsjö. Detta betyder att vi anpassar promenadens längd, gruppens storlek, aktivering i rastgård och boxens storlek utefter det din hund behöver och mår bra av.

Vi tror på positiv förstärkning och har alltid godis i fickan och ett leende att bjuda på. Istället för vattensprutor, antiskall och liknande "hjälpmedel" jobbar vi aktivt med hundarna både inne i boxarna och ute i skog och mark. 

Vi är företaget för dig som söker ett kvalitativt hunddagis eller hjälp inom hundtrim i Huddinge, Årsta eller Älvsjö med omnejd! 

ÖPPETTIDER

MÅNDAG-FREDAG

07.00 - 18.00​

Lunchstängt 12.30-13.30

Vi har F-Skattesedel

 

ADRESS

Bandhagsplan 14

124 32 Bandhagen

Tel: 08-647 31 80

 

  • Instagram
  • Facebook
HITTA TILL OSS

© 2018 KaNos Trim&Dagis all rights reserved